Wie zijn wij

Credit Comfort werkt al zo’n 20 jaar voor een breed scala aan opdrachtgevers, waarvan we met velen inmiddels een langdurige werkrelatie hebben opgebouwd.

Onze opdrachtgevers opereren in uiteenlopende branches zoals food, fashion, apparatuur en de bouw. Ondanks deze verschillen zien wij veel overeenkomsten. Onze klanten zijn stuk voor stuk ondernemingen die op hun eigen manier zaken durven te doen. Bedrijven met een onderscheidende aanpak, die maar al te vaak de juiste blijkt zijn.

Daar herkennen wij ons in. Ons idee van flexibiliteit, commitment en klantgericht denken kwam naar ons gevoel bij de grote partijen in de markt onvoldoende tot zijn recht. En dat is precies wat wij met Credit Comfort anders doen.

Met onze jarenlange ervaring aan advies-, verzekerings- en financieringskant weten we exact waar we het over hebben. Maar we gaan graag een stap verder. En koppelen deze brede inhoudelijke kennis aan creatief denkwerk om voor iedere klant tot de ultieme oplossing te komen.

Alexander Glazener

1992 – 1995 Royal Credietverzekering NV
Royal Credietverzekering NV was een jong, onafhankelijk bedrijf dat we tegenwoordig een startup zouden noemen. In 1992 waren we een nieuwe speler op de markt, die we openbraken met nieuwe producten. Geen standaardpakketten, maar maatwerk. Het was een klein bedrijf, waar alle aspecten van kredietverzekeren aan bod kwamen. Royal Credietverzekering NV heet nu Euler Hermes Nederland.

1995 – 1997 ING Bank
Bij ING heb ik drie jaar als broker gewerkt. Veel van mijn werkzaamheden betroffen financieringen in combinatie met kredietverzekeringen. ING is een groot bedrijf, waar ik grip kreeg op het vak. Toch begon hier het idee te groeien om voor mezelf te beginnen.

Sinds 1997 Credit Comfort BV
Samen met Ewoud de Man heb ik in 1997 Credit Comfort opgericht, een compact kantoor met kennis van zaken en échte aandacht voor onze opdrachtgevers. Als team kennen we alle klanten door en door, en pakken makkelijk zaken van elkaar over. Met onze verschillende achtergronden en persoonlijke sterktes vullen we elkaar naadloos aan.

Ewoud de Man

1991 – 1996 Atradius
Ik ben mijn carrière begonnen bij een van de allergrootste kredietverzekeraars, Atradius. Als broker manager ING en Rabobank Sales deed ik direct zaken met de banken. Sindsdien weet ik wat er speelt en wat cruciale aandachtspunten zijn.

1996 – 1997 Fortis
Als product manager Commercial Finance bij Fortis heb ik de mogelijkheden van het product factoring verkend. De beperkingen uit die tijd voelden onlogisch, de markt kwam langzaam in beweging en er ontstond ruimte voor nieuwe initiatieven.

Sinds 1997 Credit Comfort BV
Een van die nieuwe initiatieven was Credit Comfort. In Alexander Glazener vond ik een partner die net als ik iets anders wilde dan voor grote partijen anonieme klanten bedienen met een standaardproduct. Het is juist het mensenwerk en het sleutelen aan de ultieme oplossing waar we plezier uit halen.

 

Michèle Renses

2017  Credit Comfort BV

Met mijn ervaring als accountmanager en achtergrond in marketing, sales en relatiebeheer werk ik sinds 2017 bij Credit Comfort. Credit Comfort bedient een breed scala aan opdrachtgevers die door grotere marktpartijen vaak als ‘moeilijk’ worden gezien. Omdat wij het juist interessant vinden om maatwerk te leveren, vind ik het leuk om juist die bedrijven te benaderen waarvan ik inschat dat zij baat hebben bij onze aanpak.

Een bedrijvig type                                                                                                       

Ik weet wat ondernemen is, ik kom uit een groothandelsfamilie (diamantairs), heb gewerkt in de hardware- en leisure-industry. Als accountmanager Europa en Zuid Afrika zat ik aan tafel bij grote bioscoopketens en concertpromotors. Ook als vrijwilliger heb ik me bezig gehouden o.a. met sponsorwerving en-beheer bij een museum.