Kredietverzekeringen

Comfortabel ondernemen zonder nodeloze financiële barrières. Dat is waar Credit Comfort voor staat. Deelportefeuilles verzekeren, aanvullende dekking verzorgen op debiteuren of op kredietlimieten die niet intrekbaar zijn, het is voor ons dagelijkse kost.

Dankzij jarenlange ervaring aan advies- en verzekeringskant weten we exact waar we het over hebben. Deze uitgebreide inhoudelijke kennis koppelen we met plezier aan ons creatief denkvermogen. Passen, meten en puzzelen zit nu eenmaal in ons bloed.

Anders dan anderen kiezen we niet blind voor de goedkoopste aanbieder, maar analyseren wij eerst waar in uw situatie de ruimte zit. Om daarna te onderzoeken welke aanbieder de meest passende oplossing biedt. De markt is in beweging, en dat creëert kansen.

Snel kennismaken? Mail info@creditcomfort.nl of bel +31  (0)10 800 2050

Kosten export LC’s u te veel?

Een wereldwijd actieve zaadhandelaar vroeg ons te onderzoeken of we de enorm hoge kosten voor export LC’s konden terugbrengen. Met een uitgekiend programma, waarbij we de top-10 debiteuren bij een tweede verzekeraar onder brachten, is dit gerealiseerd.

Wordt u belemmerd door een te hoge kredietlimiet?

Een internationaal opererend ingenieursbedrijf in de petrochemische industrie vroeg ons om hulp. Een zeer hoge kredietlimiet niet kon worden ingetrokken gedurende het gehele bouwtraject. Dit hebben we opgelost met een volledig op maat gemaakte kredietlimiet en credit management procedure.

Haalt u het maximale uit uw credit scoring systeem?

Voor een vleesgroothandel ontwierpen we een op maat gemaakte credit scoring systematiek, waardoor dit bedrijf bijna 25% meer omzet kon genereren.

Stel een vraag

Wilt u iets weten of zoekt u een second opinion? We helpen u graag.